”Caustic 13”, noul clip de la Ad Litteram se vede în premieră pe Music Channel!

MC_662

Se știe, dacă e miercuri înseamnă că avem premieră de clip la #HipHop! Pe 12 octombrie, adică mâine, la 23:00, pe Music Channel se vede prima dată la TV noul clip Ad Litteram.

”Caustic 13”, un featuring cu Mario V, este prima piesă extrasă din proiectul în lucru ”Un golan devenit poet”. Pe partea de instrumentație Ad Litteram a colaborat cu Angeles.

”Piesa prezintă o poveste de dragoste ghinionistă, scăpată de sub control. O poveste în care femeia este una matură, trecută prin viață și care nu mai este dispusă să să îndrăgostească și să își pună așa ușor sufletul pe tavă. Versurile vorbesc despre femeile care nu mai cred în iubire. Clipul piesei are un scenariu simplu, dar în același timp incendiar, în prim-planul căruia este relația toxică dintre un bărbăt și o femeie”, a spus Ad Litteram.

Nu uita! Cel mai nou clip de la Ad Litteram, “Caustic 13”, feat. Mario V, se vede prima dată la TV pe Music Channel, miercuri, 12 octombrie, la #HipHop, la ora 23:00!

 

Publicat la 11 octombrie 2016 in Uncategorized

DISTRIBUIE

About the Author

LASA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top